Ioana Tritean

Avocat Senior

Ioana Tritean

„Nu există o modalitate mai bună de a exercita imaginația decât studiul dreptului. Niciun poet nu a interpretat natura atât de liber pe cât interpretează un avocat adevărul.” – Jean Giraudoux

Ioana Tritean a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” (studii de licență și masterat). Este avocat în cadrul Baroului Cluj având o experiență de peste 7 ani în profesie și, din Ianuarie 2024 s-a alăturat echipei MAXIM/Asociații.

 

Se mândrește a fi dedicată excelenței, iar scopul ei este să ofere constant rezultate optime pentru clienții deserviți, respectând cu strictețe standardele etice și legale, prin valorificarea unei expertize profunde și a abordării sale metodice.

Domeniile de expertiză în care activează sunt cu predilecție : Real estate și urbanism, contencios administrativ,  dreptul insolvenței și al afacerilor.

Printre activitățile desfășurate de dată recentă se remarcă următoarele:

  • implicarea în proiecte complexe de urbanism, inclusiv de modificare a Planului Urbanistic General în fața instanțelor de contencios administrativ;
  • implicarea în proiecte complexe în materia insolvenței;
  • a oferit consultanță juridică aplicată, în special în ceea ce privește finalizarea unor contracte de prestări servicii sofisticate în domeniul construcțiilor; în particular, referim aici  elaborarea unui acord de asociere în participație în valoare de peste 1 milion de euro.

ioana.tritean@maxim-asociatii.ro    

Limbi vorbite: Română, Engleză.

SHARE VIA
Subscribe to Newsletter

Subscribe