Societatea de avocatură MAXIM / Asociații a acordat întreaga asistență, consiliere și reprezentare vânzătorului în tranzacția prin care hotelul Opera Plaza a fost vândut către Universitatea Babeș-Bolyai

21.07.2021

MAXIM / Asociații a acordat întreaga asistenta, consiliere si reprezentare societății  care deține hotelul Opera Plaza, primul hotel de 5 stele din Cluj-Napoca, in vânzarea acestui imobil către Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, prețul vânzării fiind de peste 8 mil. Euro.

Potrivit informațiilor anunțate, în viitorul apropiat, această proprietate va deveni, in viitorul apropiat, noul sediul Facultății de Drept  din cadrul UBB.

MAXIM / Asociații au asigurat consultanța juridică vânzătorului în toate etapele, de la debutul negocierilor până la semnarea documentației finale de transfer, inclusiv îndeplinirea tuturor formalităților finale referitoare la condițiile de preluare.

Tranzacția anunțată a presupus o asistență consolidată a clientului si in relația cu partenerii financiar-bancari.

Casa de avocatură a acordat asistență juridică aceluiași operator economic precum și întregului grup de societăți într-o varietate de domenii si proiecte, astfel încât colaborarea și în cadrul acestei vânzări constituie o urmare firească a încrederii reciproce și consolidate.  

Acest proiect de consultanță din sectorul imobiliar a fost coordonat de dl. avocat Andrei Maxim, partener fondator din cadrul MAXIM / Asociații.

Sub coordonarea dnului. avocat Andrei Maxim, la finalizarea cu succes a acestei tranzacții imobiliare a contribuit echipa de avocați formată din : Raluca Maxim (partener coordonator in cadrul societății, avocat în dreptul contractelor și societar), Talida Ardelean (avocat drept imobiliar și urbanism), Filip Alexandru (avocat dreptul contractelor și societar), Lorena Zbranca (avocat drept societar).

 

 
SHARE VIA
Subscribe to Newsletter

Subscribe