MAXIM/Asociații obține o victorie importantă intr-un litigiu de achiziții publice din domeniul infrastructurii rutiere

03.05.2023

MAXIM/Asociații obține o victorie importantă in cadrul unei proceduri de achiziție ce vizează un sector de drum relevant din Regiunea Nord-Vest, cu privire la un contract de achiziție având o valoare de peste 45 mil. Lei.

Curtea de Apel a validat cu titlu definitiv argumentele echipei de avocați formată din Andrei MAXIM și Alexandru FILIP referitoare la modalitatea în care poate fi probată experiența specifică în cadrul contractelor de achiziție publică, inclusiv prin raportare la cerințele Autorității contractante, redate prin solicitări de clarificări.

Soluția Curții a modificat decizia inițială a Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, în urma căreia oferta societății reprezentate a fost retrogradată pe locul secund, deși Autoritatea contractantă o desemnase inițial câștigătoare.
Urmare a soluției obtinute, clasamentul inițial al procedurii de achiziție a fost consolidat, iar societatea reprezentată este in măsură să încheie și, respectiv, execute contractul de achiziție cu succes.

Subscribe to Newsletter