MAXIM/Asociații obține o victorie importantă într-o nouă procedură de achiziție din domeniul infrastructurii rutiere

16.09.2024

Societatea de avocatură MAXIM/Asociații a obținut o victorie semnificativă într-o procedură de achiziție din domeniul infrastructurii rutiere reprezentând un client care, inițial, s-a clasat pe locul 4 în procedură, iar, ulterior, a fost desemnat câștigător de către autoritatea contractantă.

Reprezentarea clientului a presupus desfășurarea a două proceduri de contestare:

  • Prima procedură a avut ca rezultat devansarea ofertanților clasați inițial pe locurile 1-3, ca urmare a admiterii de către Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, respectiv Curtea de Apel Cluj, a argumentelor aduse de către societatea de avocatură în sprijinul caracterului inacceptabil, respectiv neconform al ofertelor respective.
  •  A doua procedură a vizat infirmarea modului în care autoritatea contractantă a pus în aplicare decizia inițială a Consiliului, respectiv a instanței și, totodată, infirmarea măsurii anulării licitației de către autoritatea contractantă.

În urma admiterii demersurilor procesuale societatea reprezentată de MAXIM/Asociații a fost desemnată câștigătoare în cadrul acestei de proceduri de achiziție cu valoare estimată peste pragul de 14 milioane de lei.

Această victorie reiterează succesul echipei MAXIM/Asociații în domeniul achizițiilor publice, după ce, în urmă cu doar trei luni, societatea de avocatură a obținut o altă victorie semnificativă, într-o procedură similară, având o valoare de peste 12 milioane lei.

Cele 2 proiecte au fost gestionate de către o echipă de avocați formată din Andrei Maxim, avocat coordonator al MAXIM/Asociații și Alexandru Filip, avocat senior in cadrul societății.

Rezultatele recente confirmă experiența, eficiența și expertiza MAXIM/Asociații în gestionarea procedurilor complexe din domeniul achizițiilor publice în general, și al  infrastructurii rutiere, în particular.

 

 

 
SHARE VIA
Subscribe to Newsletter

Subscribe